Ponudba

V naši ponudbi boste našli dnevno sveže ribje jedi, domače istrske in mediteranske specialitete ter dobrote morja, ki vam jih pripravimo na vse mogoče načine.

Naše kuharske kreacije so plod raziskovanj in ustvarjanj naših izkušenih kuharjev, ki pri svojem delu izbirajo najboljše lokalne sestavine ter tradicionalnim receptom vnašajo sodobno noto.

Trudimo se, da s svojimi jedmi vrnili čar morskim specialitetam jadranskega morja. V naši ponudbi hladnih in toplih predjedi boste tako našli najrazličnejše morske jedi, predvsem različne vrste karpačev in tatarov. V času, ko se nad morje spusti noč ali ko Portorož zajamejo nevihte, se lahko na naši pokriti terasi okrepčate s krepkimi ribjimi juhami, ki jih postrežemo v kruhovi skodelici.

Med glavnimi jedmi boste lahko izbirali med ribjimi dobrotami in specialitetami slovenskega primorja, h katerim se še posebno dobro podajo solate iz našega solatnega bara, ki je poln lokalnih sestavin. Ob kosilu ali večerji si lahko privoščite tudi kozarec domačega vina.

V času vročih poletnih popoldnevov pa se boste lahko v naši kantini Santalucia ohladili ob pomoči domačega sladoleda ali okusnih sadnih sladic. Nismo pa pozabili niti na ljubitelje čokolade, ki se bodo lahko razvajali z domačim čokoladnim suflejem ali pravim italijanskim tiramisujem.

Ob praznikih in posebnih dogodkih vas vabimo, da jih proslavite v naši družbi. Preverite aktualne ponudbe in še pravi čas rezervirajte mizo za romantično večerjo ali zabavno družinsko kosilo!